Fillerbehandling är en medicinsk skönhetsbehandling som innebär att filler injiceras i huden i syfte att förbättra utseendet. Detta kan göras genom att fylla ut rynkor eller genom att öka volymen eller förstärka konturer på t.ex läppar. Har du ojämnheter i huden som till exempel ärr eller gropar kan dessa också jämnas ut.

Eklandakliniken arbetar endast med Juvederm filler. Viktigt att arbeta med välbeprövade produkter som din fnns gedigen forskning på. Juvederm filler är FDA-godkänd.


På vissa personer bryts filler ner snabbare. För att få fillern att hålla längre är tätare behandlingar i början att rekommendera-

XO Lips

XO Lips är en ny teknik för att ge mjuka fylliga läppar. Trots mängden som injiceras ger den inga överfyllda läppar. Tekniken är framtagen av Elin Langeland och via Allergan lär hon ut denna masterteknik till specifika Juvedermanvändare. Eklandakliniken var en av de kliniker som var först ut i Sverige på att utbildas i denna nya teknik.
Denna teknik lämpar sig särskilt för kunder med ”svårare” läppar där man har svårt att få till en naturlig rotation på läppen med övriga injektionstekniker.


XO Lips startar med uppbyggnad (foundation) och därefter görs enstaka behandlingar.
Har du filler sedan tidigare kan den behövas tas bort med hyalase för att få bästa möjliga utgångsläge för XO Lips.
Vad som passar just dig och vilken behandlingsteknik som passar dina läppar bedömer vi på konsultationen.