Portfolio Description
 • 0
 • 27/09/2021

Vad är Hydrafacial?

Med HydraFacial får du inte bara en behandling, utan hela sex behandlingar totalt. Det är därför vi säger att en HydraFacial-behandling är mycket mer än bara en ansiktsbehandling!

HydraFacial ger omedelbara och långtidsverkande resultat, som du både kan se och känna av efter behandlingen. En behandling med HydraFacial är uppdelad i nedanstående 3 steg.

RENGÖRING + PEEL
Skapar ett nytt friskt hudlager genom mjuk exfoliering och lugnande rengöring.

EXFOLIERAR + HYDRERAR
Rengör porerna med mjuk vakuumsug. Samtidigt tillförs huden näring med ett intensivt fuktighetsserum.

FUKT OCH SKYDD
Hudens yta mättas med antioxidanter och peptider, som ger huden maximal lyster.


HydraFacial är den mest avancerade och skonsamma tekniken inom hudföryngring. Dessutom är HydraFacial den enda maskinen med hydradermabrasion, som i en och samma behandling rengör och peelar huden, samtidigt som den tillför fukt och skyddande antioxidanter.

En behandling med HydraFacial ger en vacker och frisk hud – utan irritation. Behandlingen tillför mycket effektivt huden vitalitet och massor av fukt. Samtidigt omfattar varje enskilt steg i HydraFacial-behandlingen speciella behandlingsingredienser, som möjliggör mild men effektiv hydradermabrasion.

Vilka behandlingar finns?

 • HydraFacial MD Signature
 • HydraFacial MD Signature + Booster
 • HydraFacial MD Signature + PERK Eye/Lips
 • HydraFacial MD Signature + PERK Eye & Lips
 • HydraFacial MD Platinum Deluxe

HydraFacial Boosters

NassifMD

består av en cocktail med ingredienser som återfuktar, reparerar, föryngrar och skyddar huden samtidigt som den behåller den ungdomliga glöd och volym i huden. NassifMD Hydraglucan har utvecklats i samarbete med den världskända plastikkirurgen, Dr. Paul Nassif.

Fördelar med att använda NassifMD Hydraglucan Booster till HydraFacial

 • Innehåller aktiva fuktgivande ingredienser som hyaluronsyra och betain
 • Föryngrar huden med kliniskt beprövade anti-aging-extrakt som jäst- och algextrakt
 • Innehåller naturliga fuktighetsbindare som återfuktar huden och har fantastiska anti-aging egenskaper

Regen GF

ReGen GF återställer hudens hälsa och motverkar uppkomsten av fina linjer. ReGen GF innehåller en blandning av peptider som ökar produktionen av kollagen och elastin. ReGen GF behandlar inflammation, påskyndar hudens egen reparation och återfuktar. Det unika med ReGen GF är M-007-teknologin, som ger djupare och effektivare absorption av ingredienser, liksom boosterns bio-peptider, den första tillväxtfaktorförstärkaren som finns tillgänglig över hela världen.

Fördelarna med att använda ReGen GF

 • Globalt accepterad tillväxtfaktorformel (bioidentisk)
 • Regenerativa peptider som efterliknar tillväxtfaktorer för att öka kollagen- och elastinproduktionen
 • Genombrott med M-007-teknik som förbättrar och effektiviserar behandlingar genom djupare och effektivare absorption av ingredienser
 • Minskar fina linjer och återställer hudens glöd

Dermabuilder

Dermabuilder minimerar tecken på åldrande och väcker liv i huden med en kombination av peptider.

Fördelarna med att använda Dermabuilder Booster

 • Innehåller en blandning av peptider som ökar kollagenproduktionen och därmed hudens elasticitet
 • Fukter huden effektivt på djupet
 • Utjämnar fina linjer och rynkor effektivt

Britenol

Britenol minimerar förekomsten av mörka fläckar och solskador, och ger en mer jämn hudton.

Fördelarna med att använda Britenol Booster

 • Ger en mer enhetlig och jämn hudton
 • Innehåller Alpha Arbutin som effektivt ljusnar mörka fläckar
 • Innehåller C-vitamin som har antioxidantegenskaper

HydraFacial Perk Eye / HydraFacial Perk Lip

HydraFacial Perk avlägsnar försiktigt de döda hudcellerna och orenheterna i hudens översta lager. Samtidigt tillför HydraFacial Perk viktiga antioxidanter med hjälp av rollern, som tillför huden näringsämnen.

En av HydraFacial Perks unika egenskaper är att du efter avslutad behandling får den återstående produkten (serumet) med dig hem, så att du morgon och kväll under den följande månaden kan vårda och underhålla ditt resultat.

Läppar

HydraFacial Perk Lip-behandlingen peelar och primar dina läppar med ingredienser som pepparmintolja och rosenextrakt, så att du får ett fint och fylligt resultat. Efter Perk-behandlingen får du med dig den återstående produkten hem.

Ögon

HydraFacial Perk Eye är en behandling för området runt ögat, som avlägsnar döda hudceller och tonar, fäster och ljusar upp det yttersta ögonområdet. HydraFacial Perk Eye-behandlingen ger dessutom en intensiv hydrering av området. Efter Perk-behandlingen får du med dig den återstående produkten hem.

Vad är HydraFacial-lymfdränering?

HydraFacial-lymfdränering är en speciell typ av ansiktsmassage, där en liten glaskoppling med en liten vakuumsug används. Vakuumsugen är mycket mild och rytmisk, till skillnad från klassisk massage, som normalt kommer att pressa samman de fina lymfkärlen. Lymfdränering stimulerar sammandragningar i lymfkärlen och hjälper lymfsystemet att hitta bästa möjliga väg.

Behandlingsförlopp med HydraFacial-lymfdränering  

En ansiktslymfdränering tar ca 20 min, inkl. rengöring, och detta rekommenderas i samband med en HydraFacial-behandling eller som en kur på 3-6 behandlingar.

Lymfdränering kan dessutom rekommenderas innan operation för att dränera lymfsystemet, så att man undviker svullnad och vätskeansamlingar i kroppen.