EK131

Sculptra & Radiesse

Sculptra och Radiesse är injektionsbehandlingar som stimulerar hudens egen kollagenproduktion.
.
.
100110

Fillers

Vid behandling utgår Eklandakliniken utifrån Mauricio De Maios välbeprövade sätt att injicera filler. Genom MD Codes och MD Dyna Codes kan man skapa de förbättringar och förstärkningar som kunden är ute efter.

EK111

Botox

Behandling med Botox är många gånger en mycket effektiv metod för att minska rynkor i ansiktet och lämpas sig särskilt väl för behandling av rynkor mellan ögonen, de horisontella rynkorna i pannan och vid ögonens utkanter.

EK3

Belkyra

För behandling mot dubbelhaka. BELKYRA® deoxicholsyra är det första godkända läkemedlet för behandling av submentalt fett (oönskat fett under hakan, s.k. dubbelhaka).

profhilo

Profhilo

Profhilo stärker och återfuktar huden och har dessutom remodellerande effekt på åldrande vävnad som börjar tappa sin spänst.

EK10

Dermapen

Dermapen 4 är en behandling där man gör små mikroskopiska nålstick i huden för att föryngra, släta ut, stimulera nytt kollagen och även behandla ärr och vitiligo.

EK11

Sklerosering

Ådernät kan behandlas med en serie injektioner, där man sprutar in ett läkemedel som heter Aethoxysklerol i ådernäten med hjälp av en mycket fin nål.

Elite_Site-e1594238964590

HydraFacial

En behandling med HydraFacial ger en vacker och frisk hud – utan irritation. Behandlingen tillför mycket effektivt huden vitalitet och massor av fukt.

pexels-shiny-diamond-3762485

Avancerad hudvård

Avancerad hudvård med MicroBotox och kemiska peelingar. Bland annat den nya PRX-T33 som gjort succé i Sverige.