Skip to content

HydraFacial MD Elite

En behandling med HydraFacial ger en vacker och frisk hud – utan irritation. Behandlingen tillför mycket effektivt huden vitalitet och massor av fukt.

Vad är Hydrafacial?

Med HydraFacial får du inte bara en behandling, utan hela sex behandlingar totalt. Det är därför vi säger att en HydraFacial-behandling är mycket mer än bara en ansiktsbehandling!

HydraFacial ger omedelbara och långtidsverkande resultat, som du både kan se och känna av efter behandlingen. En behandling med HydraFacial är uppdelad i nedanstående 3 steg.

RENGÖRING + PEEL
Skapar ett nytt friskt hudlager genom mjuk exfoliering och lugnande rengöring.

EXFOLIERAR + HYDRERAR
Rengör porerna med mjuk vakuumsug. Samtidigt tillförs huden näring med ett intensivt fuktighetsserum.

FUKT OCH SKYDD
Hudens yta mättas med antioxidanter och peptider, som ger huden maximal lyster.

HydraFacial är den mest avancerade och skonsamma tekniken inom hudföryngring. Dessutom är HydraFacial den enda maskinen med hydradermabrasion, som i en och samma behandling rengör och peelar huden, samtidigt som den tillför fukt och skyddande antioxidanter.

En behandling med HydraFacial ger en vacker och frisk hud – utan irritation. Behandlingen tillför mycket effektivt huden vitalitet och massor av fukt. Samtidigt omfattar varje enskilt steg i HydraFacial-behandlingen speciella behandlingsingredienser, som möjliggör mild men effektiv hydradermabrasion.

Vilka behandlingar finns?

  • HydraFacial MD Signature
  • HydraFacial MD Signature + Booster

EKLANDAKLINKEN

Redo att förhöja din skönhet?