Skip to content

Filler

Vid behandling utgår Eklandakliniken utifrån Mauricio De Maios välbeprövade sätt att injicera filler. Genom MD Codes och MD Dyna Codes kan man skapa de förbättringar och förstärkningar som kunden är ute efter.

Fillerbehandling är en skönhetsbehandling som innebär att filler injiceras i huden i syfte att förbättra utseendet. Detta kan göras genom att fylla ut rynkor eller genom att öka volymen eller förstärka konturer på t.ex. läppar. Har du ojämnheter i huden som till exempel ärr eller gropar kan dessa också jämnas ut.

Eklandakliniken arbetar endast med förstklassiga produkter från Allergan. Märket på fillern vi använder heter Juvederm. Vi anser det viktigt att arbeta med välbeprövade produkter som din finns gedigen forskning på. Juvederm filler är FDA-godkänd.

Vid behandling utgår Eklandakliniken utifrån Mauricio De Maios välbeprövade sätt att injicera filler. Genom MD Codes och MD Dyna Codes kan man skapa de förbättringar och förstärkningar som kunden är ute efter. Vi gör allt från mindre behandlingar till större fullfacebehandingar. Allt efter dina önskemål och behov.

 

Vilken läppteknik passar dig?

Vi utgår alltid ifrån hur dina läppar ser ut och vilket resultat du önskar. Vi utför all tekniker men förespråkar XO-lips.

XO Lips är en ny teknik för att ge mjuka fylliga läppar. Tekniken är framtagen av Elin Langeland och via Allergan lär hon ut denna masterteknik till specifika Juvederm användare. Eklandakliniken var en av de kliniker som var först ut i Sverige på att utbildas i denna nya teknik.

Denna teknik lämpar sig särskilt för kunder med ”svårare” läppar där man har svårt att få till en naturlig rotation på läppen med övriga injektionstekniker.

XO Lips startar med uppbyggnad (foundation) och därefter görs enstaka behandlingar.

Har du filler sedan tidigare kan den behövas tas bort med hyalase för att få bästa möjliga utgångsläge för XO Lips.

Vad som passar just dig och vilken behandlingsteknik som passar dina läppar bedömer vi på konsultationen.

 

EKLANDAKLINKEN

Redo att förhöja din skönhet?